محل تبلیغات شما

انواع مختلفی دانه قهوه در جهان وجود دارد ولی اکثر دانه های تولید و استفاده شده را می توان به دو گروه اصلی عربیکا ( Arabica ) و روبوستا ( Robusta ) تقسیم بندی کرد. اما دو نوع کمتر رایج دیگر نیز هستند به نام ها لیبریکا ( Liberica ) و اکسلسا ( Excelsa ) ، لبیریکا که به ندرت یافت می شود ، به طور انحصاری در کشور فیلیپین کشت و تولید می شود. . اکسلسا نیز از جنس دانه ی لیبریکا می باشد حدود 7 درصد مصرف جهان را به خودش اختصاص می دهد. انواع اصلی دانه های قهوه
 
    عربیکا ( Arabica )
    روبوستا ( Robusta )
    لیبریکا ( Liberica ) و اکسلسا ( Excelsa )
 
دان قهوه عربیکا
 
دان قهوه عربیکا اکثر قهوه های تولید شده و در حال فروش جهان را به خود اختصاص می دهد و حدود 60 درصد نوشیدنی های مبتنی بر قهوه ی جهان را نیز به خود اختصاص می دهد و نسبت به دیگر دان های قهوه از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد و بیشتر در آمریکای لاتین کشت می شود.
 
دان قهوه روبوستا
 
دان قهوه روبوستا نیز دارای دانه ی قوی تر و تلخ تر می باشد و بیشتر برای اسپرسو استفاده می شود ، کسانی که قهوه ی تلخ ، قوی تر و تلخ را ترجیح می دهند بسیار مناسب است ، همچنین دارای کافئین دوبرابر نسبت به قهوه ی عربیکا می باشد.
 
 
 
قهوه عربیکا
 
دانه قهوه عربیکا ، محبوبیت بیشتری نسبت به دیگر قهوه ها در میان طرفداران قهوه دارد و میزان تولید این قهوه نیز حدود 60 تا 75 درصد تولیدات قهوه را به خود اختصاص می دهد ، و به علت اینکه بیشتر در ارتفاعات کشت می شود و به آب زیادی نیز احتیاج دارد به گونه ی کوهی شهرت دارد.
 
کشت این محصول بسیار به محیط بستگی دارد و جزو گونه های ضعیف قهوه تلقی می شود به این صورت که کشت در محیط و شرایط نامناسب ، تاثیر منفی بر محصول خواهد داشت. همچنین نسبت به افت ها نیز آسیب پذیر تر خواهند بود.
 
در حالی که بدیهی است که دانه های قهوه ی عربیکا مناطق مختلف با یکدیگر متفاوت خواهند بود اما معمولا روشن تر از دیگر دانه های قهوه می باشند ، همچنین ، معمولا دارای طعم و عطر های جذاب تری هستند ، به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارند.
 
قهوه روبوستا
 
در درجه ی بعدی محبوبیت بین دانه های قهوه ، قهوه روبوستا است که شهرت خود را به خاطر سرسختی گیاه و مقدار زیاد کافئین به دست اورده است.
 
در حالی که روبوستا در آب و هوای گرم با بارندگی های فراوان بهتر تولید می شود ، اما دانه ی Robusta به دلیل داشتن سرسختی بیشتر ، در طیف وسیع تری از آب و هوا ها و ارتفاعات محصول می دهد. همچنین ، این دان ها در مقابل آفت ها نیز مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند و به راحتی آفتزده نمی شوند.
 
استحکام بیشتر با کیفیت بالاتر و تمایل به اسیدیته ی پایین این قهوه را در مقابل چیز هایی مثل خامه و شکر کم تر مقاوم می کند و برای دم کردن قهوه ای مانند ، قهوه ی ویتنامی عالی می سازد. و مقدار دو برابر کافئین را نسبت به دیگر قهوه ها برای فرد تامین می نماید.
 
دانه های قهوه لیبریکا ( Liberica ) و اکسلسا ( Excelsa )
دانه های قهوه
 
اکسلسا Excelsa در واقع یک نوع فرعی از قهوه ی Liberica است. با این حال ، این دو نوع ویژگی های بسیار متفاوتی دارند ، بنابراین بسیاری از مردم آن ها را دو نوع قهوه ی کاملاً متفاوت می دانند.
 
در دهه 90 میلادی ، دانه های قهوه ی لبیریکا به اوج محبوبیت خود رسید و فیلیپین جزو اولین کشور هایی بود که تولید جدی این محصول را آغاز کرد و خود را به یک تولید کننده جدی قهوه در سراسر جهان تبدیل کرد.
 
این قهوه دارای طعمی خاص و عطری مشابه چوب می باشد که خود را از دیگر قهوه ها متمایز می کند و به دو صورت لایت ( سبک ) و دارک رست می شود و طعم های جذابی نیز برای دوست داران قهوه ایجاد می نماید.  

آشنایی با انواع مختلف دانه قهوه

از مزرعه تا فنجان

قهوه ,، ,های ,ی ,دانه ,نیز ,قهوه ی ,می شود ,دانه های ,های قهوه ,می باشد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه ارسلان سرویس